Ремонт София и околностите

Ремонт София и околностите

Ние сме екип от професионалисти с дългогодишен опит. Специализирали сме се във вътрешните ремонти на жилища и офиси. Работим предимно в град София и селищата разположени около столицата. В каталога ни от дейности се включват почти всички операции, които ще позволят да видите своя обект в завършен вид с перфектно качество и изглед.

Можем да започнем с планирането и анализа на несъвършенствата, да ви дадем предложение, да се съобразим с клиентските виждания. По ваше желание можем да разчистим, да изкъртим ненужни части или покрития, да изнесем боклука и да започнем начисто.

Можем да изравним стените, подовете, да хидроизолираме нужните части. На следващ етап можем да поставим най-адекватните и желани от вас настилки, според вида помещение.

Същото се отнася и за стените и таваните. След подготовката им, грундиране, измазване, шлифоване те могат да бъдат боядисани или облепени с декорация по ваше желание. В банята поставяме плочки според всички изисквания за високо качество. Тук се изисква прецизна подготовка по отношение на точността на работа, деликатността за работа с материалите, обработката на пространството, което ще бъде под плочките и ще поема постоянна влага. Разбира се, няма да ви оставим сами да се оправяте и с монтирането на санитарията и изолирането около нея.

Имаме интересни предложения за всички останали помещения, само ни потърсете и ще направим дома ви чудесно, приятно място.

Напомняме ви, за София и областта, ако планирате ремонт, решението е Ремонт-Имот!

1 коментар за “Ремонт София и околностите”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.